Klan

Ime: Polanski losi

Lucija - Koledar
Aplikacija, brez katere si ne bi mogli zabeležiti najlepših trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. Spomine ohranja za vedno, še posebno tiste najbolj nore in jih vsake toliko časa osveži ter nas opomni, kaj smo že doživeli in kaj še moramo.

Klara - Zapiski
Aplikacija, ki ti omogoča, da zapišeš svoje ideje in vse pomembne podatke. Tu se nahaja tudi seznam stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na tabor. Odraz popolnosti in neprecenljive urejenosti.

Marija - Glasovno iskanje
Aplikacija, ki ti pomaga najti tvoje najljubše pesmi oz. njihove naslove. Založena z norimi idejami in vedno pripravljena na iskanje novih izzivov. Preprosto vesela, da obstaja.

Eva - Predvajalnik glasbe
Aplikacija, brez katere bi bil svet preveč prazen. S svojim delovanjem nam podaja glasbo, video vsebine in nas tako neizmerno razveseljuje. Podarja glasbeno podlago za vse različne situacije. Vedno zna umiriti ozračje. Če si srečen, še bolj popestri vzdušje, kadar pa si slabe volje odžene temne misli in skrbi - brez nje preprosto ne gre.

Ana - Vreme
Aplikacija, ki te vedno preseneča. Tudi slabše novice zna sprevržti v nekaj dobrega. Karkoli napove je skavtom vedno všeč, saj ni vreme slabo, le oprema lahko včasih šepa.

Martin - Števec korakov
Aplikacija namenjena za štetje kvalitetno prehojenih korakov. Vedno pripravljen na nove dogodivščine in poln entuziazma zanje.

Tomaž - Nastavitve
Aplikacija, v kateri vedno najdeš motiv za delo, predvsem pa orodje in pomoč, ki jo pri tem potrebuješ. Nikoli ne primankuje materiala in idej za ustvarjanje, predvsem pa drznosti za nekaj novega. Pomoč velikodušno deli vsem okrog sebe.

Meta - Zemljevid
Aplikacija, ki nam vedno pokaže pravo pot, ne glede na to, kje se nahajamo. Je naša vodnica in smer po kateri se ravnamo. Izkušena tudi v tujini in polna poznanstev vsepovsod po svetu. Z njo je življenje (predvsem v tujini) zares precej lažje.

Tilen - Ura in alarm
Aplikacija, brez katere bi ljudje izgubljeni v času in bi stalno zamujali. Čeprav je lahko včasih malo zaspana, vendar pa je vedno pripravljena pomagati drugim. Zgodi se, da mora sama sebe zbuditi iz zasanjanosti, a vendar vedno še ravno ob pravem času.

Aljaž - Kalkulator
Enostavna aplikacija primerna tako za preproste račune kot daljše kalkulacije. Deluje brezhibno ne glede na to, kako zahtevne enačbe vržete vanjo. Aplikacija, ki potrebuje zelo malo za svoje odlično delovanje v vseh najrazličnejših pogojih bivanja.

Janja - Galerija slik
Aplikacija, v kateri se nahajajo lepe, doma narejene umetnine. Paleta neizmernih talentov in smisla za ustvarjanje. Pogled nanjo je vedno prijeten.