1. Četino srečanje

Lepo vabljen/a na prvo srečanje polanske čete, ki bo v soboto 10. 10. 2015 ob 9:00 na Trebiji pri gasilskem domu. Za več informacij klikni na objavo...

Spričetkom novega skavtskega leta se bo Polanska četa prvič dobila na četinem srečanju v soboto, 10. 10. 2015 ob 9:00 na Trebiji pri gasilskem domu.

Srečanje bo poleg spoznavanja novih članov vključevalo pečen kostanj, zato prosimo, naj ga vsak izmed vas prinese vsaj za kakšno malo vrečkico.

S sabo imejte tudi svoje nože, dobro obutev, kroje ter zastavice!

Nujno prinesite prijavnice in članarino.

To leto bo opravljanje veščine obvezno, tako da je priporočjivo, da že razmišljate, česa bi se letos učili. Za kogar, ki še ne ve, je opravljanje veščin zabaven način učenja različnih spretnosti s pomočjo izbranega mentorja.

Če se iz opravičljivih razlogov srečanja slučajno ne morate vdeležiti, to prosim sporočite Nejcu na telefonsko številko: 040 521 34

Dodatno obvestilo - bliža se Jakec, orientacijsko skavtsko tekmovanje, o katerem si lahko več preberete na tej povezavi. Upamo, da se vas čimveč prijavi, ker je to res super skavtski dogodek, zato že sedaj vabljeni, da se dogovorite s prijatelji in sestavite kakšno ekipo ter se na srečanju prijavite pri voditeljih.

Bodite pripravljeni!

Vaši voditelji, Leon, Nejc, Rok.

 

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.