Prehodi 2018 (s prijavnico)

Letošnji prehodi bodo v nedeljo 30. 9. 2018 ob 13:45 pri cerkvi v Novi Oselici. Prijavnica za skavtsko leto 2018/2019 je v prilogi te objave.

Dragi skavti!

Poletje se izteka in voditelji že komaj čakamo, da spet začnemo z našimi skavtskimi srečanji. Opazili smo, da ste čez poletje nekateri skavti med nami tako zelo zrasli in napredovali, da vam je vaša veja postala pretesna. Zato bomo prihajajoče skavtsko leto začeli s prehodi, na katerih bomo pospremili tiste, ki boste odšli v svojo novo vejo, vsi skupaj pa bomo zakorakali v novo skavtsko leto. Kdo ve, kakšne dogodivščine nas čakajo prav letos …

Zbrali se bomo v nedeljo 30. 9. 2018 ob 13:45 pri cerkvi v Novi Oselici. Skavti bodite oblečeni v kroje.

Program:

  • 13:45 - Prihod
  • 14.00 - Uradni začetek
  • 14.30 - Prehodi, predavanje za starše
  • 15.30 - Priprave na mašo
  • 16.00 - Sveta maša
  • 17.00 - Zaključek in pogostitev

Dragi starši, kot običajno smo tudi letos pripravili program za vas, ki bodo potekal v času, ko bodo imeli skavti prehode po vejah.

Po prehodih bo sledila sveta maša, nato pa pogostitev. Tu vas tako kot vsako leto naprošamo za kakšno pecivo in dobrote.

Na prehode prinesite izpolnjene prijavnice (v prilogi in na spletni strani) in članarine za prihodnje skavtsko leto. Članarina za enega skavta 35€, za dva 65€, za tri 85€, za štiri ali več pa 100€. V kolikor članarine ne bi zmogli poravnati, nam prosim povejte, da se dogovorimo za subvencijo. V skavtski blagajni imamo namreč za skavte iz finančno šibkejših družin socialni fond, saj si ne želimo, da bi denar komurkoli onemogočal izkušnjo skavtstva.

Dober lov!

Bodite pripravljeni!

Srečno pot!

 

Vaši voditelji

Objavljeno v Obvestila Steg
Galerija slik
Priponke

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.