Obljube 2016

POZOR! Zaradi vremena spreminjamo termin in lokacijo. Prve obljube našega stega bodo v nedeljo 29. 5. 2016. Dobimo se ob 10:00 pri kapelici na Ermanovcu. Za več informacij klikni na objavo...

Draga skavtinja, dragi skavt!

Skavtska obljuba pomeni veliko odgovornost, pa tudi čast. Vse, ki si upajo nositi to odgovornost, bomo medse sprejeli na prvih obljubah našega novega stega Poljanska dolina 1, Stega Poljanskih Ravbarjev.

Dobimo se v nedeljo, 29. 5. 2016 ob 10:00 pri kapelici na Ermanovcu, od kjer se bomo odpravili do kmetije Na Lanišah. Komur nedeljski vzpon ne ustreza, se lahko do lokacije kar pripelje in se nam ob 11:00 (najkasneje ob 11:30) pridruži pri pripravah na dogodek. Naslov kmetije je Podlanišče 15, nad kozolcem ob robu gozda glejte za table "SKAVTI". Bomo v gozdu ob robu večjega travnika nad kozolcem.

Sveta maša, med katero bodo potekale tudi obljube, se bo predvidoma začela ob 12:00, s srečanjem pa bomo zaključili predvidoma ob 14:00.

Ne pozabi na skavtski kroj, dobro obutev in kaj za pod zob, da med potjo ne omagaš. Poleg tebe so vabljene tudi vse tvoje sestre, brati in starši, kar jih premoreš!

Bodi pripravljen!

SKVO Stega Poljanskih Ravbarjev

 

(Obljube 2015 s stegom Škofja Loka 1)

Objavljeno v Obvestila Steg

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.